Wanneer moet ik rollaways kopen?

"Hoe eerder hoe beter!". Dit onderscheidt dit artikel duidelijk van producten zoals Industrieel Staande Lamp. Dit was wat er gebeurde toen ik een rollaway kocht, het was nog niet eens klaar. Toen ik zag dat het volledig geassembleerd en klaar om te rollen, was ik als: "Wow! Ik kan het". Hetzelfde gebeurde met mijn roller en de rollaway ze kwam met. Ik wist dat het klaar was toen ze kwam. Ik ben een blije roller!

Hoe ben je in de roller derby terecht komen?

Ik begon te rollen toen ik 17 was. Ik ging naar een lokale rolbaan en de jongens waren als: "Wil je rollen?" Dus ik had zoiets van: "Ja!" Ze gaven me een roller. Ik probeerde het en werd er verliefd op, en ik ging en kreeg mijn eigen roller. In vergelijking met Lounge Hoekbank Buiten kan het om deze reden veel nuttiger zijn. Ik ben daar een paar maanden gaan werken.

Waarom kwam je uit de kast?

Ik dacht altijd dat ik homo was. Maar toen ik trouwde en me realiseerde dat ik geen homo was, realiseerde ik me dat dat het was. Ik had zoiets van, nou, zo is het, zo zal het gaan. Dus ik kwam net naar buiten. Ik dacht dat het een groot probleem zou worden, en dat deed het niet. Ik deed een beetje onderzoek en kwam erachter dat ik niet de eerste persoon in Nederland was. Ik kende ook een paar andere vrouwen die naar buiten waren gekomen, en toen begon ik erover te schrijven op Facebook. En het was als, wow! Ik kreeg geweldige feedback van alle andere moeders. Ik kon het niet geloven. Daar is alles geboren.

Die eerste post, een korte beschrijving van de rollaway en wat achtergrondinformatie over de vrouwen die het gemaakt hebben, kreeg een paar honderd likes. Toen begonnen de andere vrouwen over hun eigen broodjes op Facebook te posten. En toen, na een paar weken van dat, kreeg ik een paar berichten van mannen uit België vertelde me dat ze ook rollaways. En ik had zoiets van, ik weet niet of ik dit kan doen! Het is nu dat ik eindelijk het geld om de rollaways te kopen. Daarom ben ik hier en deel ik dit project, en vertel ik jullie allemaal dat de eerste rollaways van het jaar al in handen zijn van een paar vrouwen in België. Ik heb ook contact gehad met een paar vrouwen in de VS (en een Ier) die ook rollaways maken en om hulp vragen om een groter bedrijf op te bouwen. Dus, we hebben veel vrienden hier in de Verenigde Staten! Ik heb je hulp nodig om de rollaways te kopen. Dus zo zal het zijn. extra bed vergelijk is ook een begin waard.