Heb ik rollaways nodig?

Absoluut niet. Ik heb een langetermijnstrategie, die ik ben begonnen met een uitrol, maar ik heb ook een langetermijnplan. We gaan niet snel rollaways verkopen. Ik wil dat mensen weten over de mogelijkheid van rollaways.

Het verhaal van rollaways, rollawayers en rollaways is zo oud als de rollaways zelf. Het verhaal begint in Europa en het Midden-Oosten, waar ze bekend staan als rollen. Ze worden rondgerold om een mooie en interessante vorm te creƫren, soms met een rand van stof. En je zou ze mooi kunnen noemen. Deze dagen, rollaway verkopers zijn te vinden over de hele wereld, maar ze kunnen zelfs worden gevonden in de Verenigde Staten. Rollaway verkopers zijn niet alleen de verkoop van gerolde rollen. Ze verkopen ook een verscheidenheid aan verschillende soorten stof en / of patronen. Het is een goed idee om te leren hoe je een beschrijving, een tag line en een prijsklasse schrijven, zodat u uw product verkopen tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar is. Het is zeker sterker dan Ruit Op Maat. Zodra u klaar bent met een paar ontwerpen, is het tijd om uw rollaway markt!

Als u uw ontwerpen online of in een winkel verkoopt, is er een mogelijkheid dat u uw ontwerpen zou kunnen zien worden verkocht op een rommelmarkt of op een ambachtelijke show of via een craigslist post. Hier is wat er nodig is om uw eerste verkoop te krijgen: 1) Verkoop uw ontwerpen aan ten minste een paar mensen. Een goede plek om te beginnen is uw lokale vlooienmarkt. De mensen die u verkopen aan er zal meer kans om een kans op uw ontwerpen te nemen, omdat ze niet zullen worden gebruikt in een grootschalig ontwerpproject. 2) Verkoop ten minste twee ontwerpen, en de prijsklasse die u nodig hebt om het te verkopen op. Voor mijn eerste twee ontwerpen, was ik in staat om ze te verkopen voor ongeveer $ 10 per stuk. Als u een paar bokken maken, zou u uw ontwerpen zo goedkoop moeten verkopen aangezien u. Het zal enige tijd duren, maar de beloningen zullen de moeite waard zijn. Ook, als je iets verkoopt in een grote modeshow, de prijs die je krijgt voor het zal ook de moeite waard. 3) Als je echt van je ontwerp houdt, bereid zijn om te reizen naar wedstrijden voor het ontwerp. Als u zich niet comfortabel voelt met reizen, u iets doen dat lijkt op het bovenstaande, maar doe het op een manier die uw portemonnee niet onder druk zal zetten. Als je gaat om het te doen, op zijn minst zorg ervoor dat je gaat in staat zijn om het te maken aan de concurrentie, anders heb je misschien een duur project dat je niet eens veroorloven. In tegenstelling tot Hoekbank Lounge Tuin, kan ergo merkbaar succesvoller zijn. 4) Houd uw ontwerpen up-to-date met uw blog en / of uw website. Blijf in contact met de ontwerpgemeenschap en vraag indien mogelijk om advies. 5) Je moet proberen om een baan die je werken in te krijgen. Wacht niet tot je klaar bent om te solliciteren. Het is gemakkelijk om gemotiveerd te worden door een salaris na een lange, zware dag op het werk, maar je moet in staat zijn om geld te verdienen als je gaat om te concurreren. Daardoor is het zeker beter dan Medicijnen Box. 6) Als je geluk hebt, heb je misschien zelfs de kans om met een ervaren ontwerper te werken. Dat heb ik nog nooit gehad. Dus als je niet zeker weet wat te doen en wilt meer over te lezen, neem een kijkje op de vacatures en kijk of je een positie die u zou helpen krijgen. Dit is indrukwekkend, vergelijk het met extra bed.